اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ۵۷ هزار دانش‌آموز نیازمند در خراسان رضوی زیر چتر حمایت کمیته امداد هستند اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) یک رژیم خاص برای پیشگیری از دیابت بلاتکلیفی برای بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان حاشیه شهر مشهد اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی در مشهد نجات بخش جان ۶ بیمار شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ۳۵ میلیون تومان اشتباه که منجر به دستگیری یک تبهکار حرفه‌ای در مشهد شد اخاذی با پوشش پلیس در مشهد؛ دستگیری گروهبان قلابی در بلوار رسالت گذشت خانواده اولیای دم از اجرای حکم قصاص در حضور رئیس قوه قضاییه برای دیدن «مریخ» به نهبندان خراسان جنوبی سفر کنید + تصاویر اعلام جرم علیه رئیس و عوامل یک بیمارستان در تهران به دلیل موارد غیراخلاقی مُسکن‌ها شفابخش نیستند و مصرفشان عارضه به همراه دارد | تسکین دهنده‌های دردساز مطالبات کسبه پاساژ قائم مشهد پس از حریق پیگیری شد اعتراف مرد جوانی که همسر و دختر نوجوانش در چیتگر تهران را به قتل رساند کشف بیش از ۳ هزار میلیارد تومان کالای قاچاق از ابتدای سال ۱۴۰۴ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) تبلیغات دروغین یک کلاهبردار برای وام فوری نگاهی به اجرای متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران در تأمین اجتماعی | پرداخت بیش از ۳۲۰۰ میلیارد تومان به مستمری‌بگیران و بازنشستگان وزیر آموزش و پرورش: توجه به مهارت‌های متنوع دانش‌آموزان از اولویت‌های مهم وزارت است با این ادویه همه کاره وزن کم کنید و سندروم روده تحریک پذیر را درمان کنید ثبت‌نام بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار کلاس اولی در مدارس «محمد» در میان محبوب‌ترین نام‌های مردانه ایران لغو استاندارد اجباری هتل‌ها سوادآموزی، گامی کهن در مسیری نو دانش آموزان کتاب‌های درسی را از مدرسه تحویل بگیرند پلمب ۲ عمده‌فروشی مرغ در بازار سپاد مشهد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: به حقوق بازنشستگان، کارگران، معلمان و کارکنان دولت توجه نشده است
سرخط خبرها

جدیدترین آمار تصادفات کشور (۲۶ بهمن ۱۴۰۱) | هر جان‌باخته، خسارت ۸میلیارد تومانی وارد می‌کند

  • کد خبر: ۱۵۰۵۶۱
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۶
جدیدترین آمار تصادفات کشور (۲۶ بهمن ۱۴۰۱) | هر جان‌باخته، خسارت ۸میلیارد تومانی وارد می‌کند
رئیس پلیس راهور گفت: در هر ساعت تقریباً ۲ نفر در تصادفات رانندگی کشورمان کشته و ۴۰ نفر نیز مجروح می‌شوند! به‌ازای هر جان‌باخته تصادفات حدود ۸میلیارد تومان خسارت به کشور وارد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز،  سردار سید کمال هادیانفر؛ رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به آمار تصادفات رانندگی در جهان اظهار کرد: تصادفات یک بحث جدی در سطح دنیاست به‌طوری که سالانه بیش از ۱.۵ میلیون نفر در دنیا براثر تصادفات رانندگی جان خودشان را از دست می‌دهند و ۵۰ میلیون نفر نیز مصدوم و مجروح می‌شوند.

وی افزود: کشور ما هم از این قاعده مستثنی نیست؛ سال گذشته نزدیک به ۱۷ هزار نفر از هموطنانمان را در راه‌ها و شهر‌ها بر اثر تصادف از دست دادیم و ۳۰۰ هزار نفر نیز مجروح و مصدوم شدند! یعنی در هر ساعت تقریباً دو نفر کشته و ۴۰ نفر نیز در کشورمان مجروح می‌شوند.

هادیانفر تصریح کرد: این شرایط و آمار جان‌باختگان تصادفات در کشور برای ما قابل قبول نیست؛ هرچند در سال ۸۴ ـ ۸۳ آمار جان‌باختگان تصادفات تقریباً ۲۷ هزار نفر بوده، اما با کار‌هایی که انجام شده است، به‌لطف خدا این کاهش ۱۰ هزار نفری اتفاق افتاده است.

وی اعلام کرد: در تصادفات رانندگی، علاوه بر خسارات معنوی و روحی که جبران‌ناپذیر است به‌لحاظ مادی نیز به‌ازای هر جان‌باخته تصادفات حدود ۸ میلیارد تومان خسارت به کشور وارد می‌شود به‌طوری که خسارات مادی ناشی از تصادفات، معادل ۷ درصد تولید ناخالص ملی می‌شود!

گلایه پلیس از عدم‌بازدارنده بودن قوانین و جرایم رانندگی

رئیس پلیس راهور با بیان اینکه انسان، راه و وسیله نقلیه، نقش اساسی در تصادفات دارند، افزود: بحث مدیریت کلان هم بسیار مهم است که تکالیف همه دستگاه‌ها را ابلاغ کند و در نهایت نیز توضیح بخواهد.

هادیانفر اذعان کرد: امروز قوانین و مقررات در کشور ما بازدارنده نیست و با توجه به نرخ تورمی که به وجود آمده است، مبالغ جرائم آن‌گونه که باید، نمی‌تواند اثربخشی و بازدارندگی داشته باشد.

وی ادامه داد: طبق قانون هر سه سال باید مبالغ جرائم رانندگی افزایش پیدا کند، اما در سال‌های اخیر به‌دلیل شیوع ویروس کرونا، مشکلات مردم و شرایط اقتصادی، ما این موضوع را دنبال نکردیم، اما حداقل برای ۲۱ نوع تخلف حادثه‌ساز که سرعت سرآمد آنهاست باید جرائم بازدارنده وضع شود.

۷۰ درصد از جان‌باختگان تصادفات مربوط به جاده‌ها

رئیس پلیس راهور فراجا خاطرنشان کرد: حدود ۳۴ درصد از تصادفات در جاده‌ها اتفاق می‌افتد، اما ۷۰ درصد از جان‌باختگان تصادفات در جاده‌ها است یعنی اکثر رانندگان به رانندگی درون‌شهری عادت دارند و در مسیر‌های طولانی که معمولاً هم در ۳۰ کیلومتری شهر مبدأ یا مقصد است به‌دلیل شتاب و عجله یا خستگی ناشی از سفر، تصادف می‌کنند.

وی گفت: از هموطنان تقاضا دارم، با توجه به وضعیت جوی، در این ایام از سفر‌های غیرضروری بپرهیزند و به‌هنگام رانندگی مواظب عابرین پیاده باشند؛ عابرین هم به‌علت اینکه رانندگان داخل خودرو ممکن است به‌دلیل برودت هوا و بخار داخل خودرو از دید کافی برخوردار نباشند، قوانین را رعایت کنند تا مشکلی پیش نیاید.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->